بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۷۴۷۸۷
با حضور مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت؛

نخستین مرکز نیکوکاری جزیره کیش افتتاح شد  

نخستین مرکز نیکوکاری جزیره کیش افتتاح شد  
مرکز نیکوکاری «کیش بانو» به عنوان نخستین مرکز نیکوکاری در جزیره کیش با حضور مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت افتتاح شد.
شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲
 
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، مرکز نیکوکاری «کیش بانو» به عنوان نخستین مرکز نیکوکاری در جزیره کیش با حضور علی عاشوری، مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت، حمید باسره، مدیرکل کمیته امداد استان هرمزگان و اسدالله علیزاده، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش افتتاح شد.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت در حاشیه این مراسم با اشاره به فعالیت حدود هشت هزار مرکز نیکوکاری در سطح کشور، گفت: بنا داریم که با مشارکت دادن مردم، کیفیت فعالیت مراکز نیکوکاری کشور را ارتقا دهیم.

عاشوری افزود: کمک به مردم و نیازمندان از طریق افراد امین و خود مردم از جمله اهداف و فلسفه ایجاد مراکز نیکوکاری بوده و در این راستا لازم است که افراد توانمند و معتبر شناسایی شوند و کمک‌های خیریه آنها به صورت هدفمند در مسیر توانمندسازی محرومان و نیازمندان هدایت شود.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت با اشاره به راه‌اندازی سامانه اینترنتی قابل رصد برای جمع‌آوری و توزیع کمک‌های خیریه مردم از طریق مراکز نیکوکاری، بیان کرد: این مراکز اغلب در زمینه خدمات اجتماعی عام فعال هستند و برخی از آنها هم به صورت تخصصی فعالیت می‌کنند و در زمینه خاصی برای توانمندسازی جامعه هدف فعالیت دارند.

شایسته ذکر است مرکز نیکوکاری «کیش بانو» با پیگیری های کمیته امداد جزیره کیش و همت و همکاری تعدادی از مسئولان و خیران کیش راه‌اندازی شده است

ارسال نظرات